Foajén förstoras och ger tillgång till alla utrymmen

Den förnyade foajén är ett trevligt och öppet nav från vilket du når alla teaterns funktioner. Oberoende av om du kommer in genom den museiskyddade huvudingången eller den nybyggda rullstolsanpassade entrén har du direktaccess till salongerna, Glaset, biljettkassan, restaurangen samt garderob och toaletter.

Det tidstypiska blanka taket bevaras, men det finns mycket nytt samt spännande och visuella lösningar i den förstorade foajén. Bland annat kan du få en glimt av dekorverkstaden genom en vägg av glas medan du hänger av dig rocken. Ifall #toalettselfie inte säger dig någonting, är det ett begrepp som du kanske kommer att bli bekant med när teatern öppnar.

189380 €

76% av målet på 250000 €

185 personer har donerat

Största enskilda donationen såhär långt: 50000 €

Fortsätt